معایب عینک بدون فریم !

معایب عینک بدون فریم

فهرست مطالب

عینک بدون فریم همانطور که از نامش پیداست، هیچ نوع فریمی اطراف عدسی را نپوشانده و عدسی‌های آن به صورت مستقیم به دسته‌ی قالب عینک متصل شده است. در واقع این نوع عینک‌ها برای آن دسته از افرادی که سادگی و طرح‌های مینیمالیستی را بیشتر ترجیح می‌دهند، گزینه ی بسیار مناسبی است. همچنین عینک بدون فریم زاویه ی دید گسترده‌تری دارند و اغلب از وزن بسیار سبک‌تر و راحتتر از سایر عینک‌های فول‌فریم برخوردار هستند. معمولا به عینک های بدون فریم، عینک ریم لس گفته می شود و امروزه در دنیای مد نیز به عنوان یک اکسسوری پرطرفدار مورد استفاده قرار می گیرند. اما باید این نکته را هم به یاد داشته باشید که عینک بدون فریم دارای معایبی نیز هستند که در این مقاله به بررسی مهمترین و اصلی ترین معایب عینک بدون فریم می پردازیم.

بیشتر در مورد عینک بدون فریم بدانید

بسیاری از ما عینک را تنها برای بهبود تیپ و ظاهر استفاده می کنیم و برای تکمیل کردن استایل از انواع مختلف عینک کمک می گیریم. بسیاری از افراد فول‌فریم یا نیم‌فریم را در عینک ترجیح می دهند و این عینک ها متاسفانه مانع از دیده شدن زیبایی چشمان شما می شود. اما بعضی از افراد نیز هستند که فریم‌های بولد و ضخیم را دوست دارند و رضایت کامل را از استفاده این عینک ها کسب می کنند.

اگر دوست دارید مینیمال و شیک بنظر برسید، باید بدانید با عینک فریم دار نمی توانید به هدفتان برسید. قطعاً شما با استفاده از عینک های بدون فریم می توانید شیک بنظر برسید و زیبایی چهره تان به وضوح دیده خواهد شد. این عینک ها دارای وزن بسیار سبک هستند و هیچگونه سنگینی روی صورت ایجاد نخواهد کرد. به طور کلی این نوع عینک ها همیشه روی مد و فشن روز هستند و امروزه در انواع طرح های زیبا و شکل های گوناگون به بازار عرضه می شوند.

در واقع این نوع از عینک ها دارای دو نوع عدسی هستند که توسط پل عینک به هم وصل می‌شوند و همچنین از هر دو طرف نیز با لولا به دسته‌های قالب آن متصل می شوند. باید بدانید عینک بدون فریم بر خلاف تفکر عموم مردم مربوط به مد دهه‌های گذشته نیست و محبوبیت آن از دهه‌ی 1820 میلادی وجود داشته است.

عینک بدون فریم برای اصلاح بینائی یک چشم در آن زمان توسط فردی به نام یوهان فردریش ابداع شد که در سال های بعد استایل‌های متفاوتی از این نوع عینک‌های به بازار وارد شد. یکی از محبوبیت آنها در آن زمان به علت طرح‌های متنوع آن بود که باعث افزایش میزان تقاضا برای این نوع عینک شد. یکی دیگر از سوالاتی که ممکن است برای شما هم پیش آمده باشد، این است که این نوع عینک مناسب چه کسانی است؟ معایب عینک ریم‌لس چیست؟

این دسته از عینک مناسب چه کسانی است؟

به صورت مختصر باید بگوییم، این دسته از عینک ها برای همه‌ی افراد مناسب هستند و هیچگونه محدودیت خاصی برای استفاده از آن‌ها وجود ندارد. برخی از افرادی ممکن است دوست نداشته باشند که  عینکی که استفاده می کنند دارای فریم ضخم باشد و یا روی صورتشان دیده شود؛ همچنین ممکن است برخی دیگر از افراد وزن بالای عینک را دوست نداشته باشند و به همین دلیل عینک های سبک و راحت را بیشتر ترجیح می دهند زاویه دید گسترده تر قطعا یکی از ویژگی هایی است که همه ممکن است آن را ترجیح دهند و این ویژگی را تنها عینک بدون فریم از آن برخورداراند.

عینک های ریم لس معمولا برای استایل مجالس خاص گزینه ی مناسبی هستند و برای آن دسته از کسانی که چشم‌های ضعیفی دارند و لازم است تا از عینک طبی استفاده کنند، می توانند از عینک ریم لس استفاده نمایند. به طور کلی عینک های ریم لس روی صوت بخوبی دیده نمی شوند و به همین دلیل ظاهر شما را تغییر نخواهند داد. همچنین برای افراد مسن و بالای40 سال که دچار مشکل چشمی همچون پیرچشمی هستند و می توانند بجای عینک مطالعه از مدل‌های فاقد فریم استفاده کنند. در واقع عدسی عینک‌های ریم لس از پوشش منعکس کننده نور استفاده می شود و می توانند تا حد زیادی از تابش نور به چشم پیشگیری کنند.

اما باید بدانید همانطور که عینک های ریم لس می توانند احساس راحتی و دید گسترده تر را برای شما فراهم کنند، دارای معایبی نیز هستند. در ادامه مطالب به مهمترین معایب عینک ریم لس می پردازیم.

معایب عینک بدون فریم چیست؟

همانطور که در مطالب بالا گفتیم، عینک‌های فاقد فریم دارای وزن بسیار سبک و راحتی و همچنین زاویه‌ی دید گسترده‌ای نسبت به سایر عینک های فریم دار هستند، وزن سبک دارند؛ بسیاری از افراد به دلیل وزن سبکی که دارد پس از استفاده عین های ریم لس احساس راحتی بیشتری می کنند. عینک ریم لس حالت مینیمالیستی دارد و همین دلیل روی چهره و استایل افراد هیچگونه تأثیر منفی نخواهد داشت. امروزه این نوع  عینک‌ها در انواع شکل و طرح‌های گوناگون به بازار عرضه می‌شوند. البته باید بدانید عینک های بدون فریم از معایبی هم برخوردار هستند که در اینجا به مهمترین این معایب می پردازیم.

از مهمترین معایب این عینک ها ، نازک بودن عدسی آن است. عدسی عینک های فاقد فریم به قدری نازک و ظریف هستند که ممکن است با یک ضربه بشکند. همچنین دور عدسی عینک های ریم لس معمولا هیچگونه محافظتی ندارند و به همین دلیل هر لحظه ممکن است عدسی های آن خراش بردار و یا ضربه ببیند. از دیگر معایب عینک بدون فریم، چرب و کثیف شدن سریع آن است. تمام سطح عینک را عدسی تشکیل داده است و به همین علت خیلی سریع‌تر از سایر عینک‌های دیگر کثیف می‌شوند. از دیگرا ایرادات عینک فاقد فریم این است که نمی‌توان هر نوع لنز یا عدسی را روی آن‌ها سوار کرد. به عنوان مثال بعضی از لنزها مثل مدل‌های چند کانونی یا تدریجی مناسب عینک‌های فاقد فریم نیستند.

دیدگاهتان را بنویسید